Energielabel Boxmeer woningen en utilititeitsgebouwen

ImmoCert levert snel en betrouwbaar uw energielabel Boxmeer.

Een energielabel Boxmeer kunt u met ImmoCert snel en betaalbaar verkrijgen via www.energielabelvoorwoningen.nl. Hierbij kiest u ImmoCert als erkend deskundige om het voorlopige energielabel van uw woning in Boxmeer om te zetten naar een definitief energielabel.

ImmoCert controleert als erkend deskundige uw bewijsstukken en geeft na goedkeuring het energielabel af. Deze wordt vervolgens door de overheid per email aan u verzonden.

Het energielabel is een vereenvoudigde versie van de energie-index.

Een energie-index wordt berekend naar aanleiding van een uitgebreide opname van de woning door een gediplomeerde energie-adviseur. Hierbij worden ongeveer 150 kenmerken van de woning geïnventariseerd. De resultaten van de opname worden verwerkt in speciale software. Daarmee wordt de energie-index van de woning berekend.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde en erkende energie-adviseurs die uw woning kunnen opnemen, inmeten en beoordelen. Alle gegevens en kenmerken van uw woning in Boxmeer worden in software verwerkt waarmee de energie-index berekend wordt. Het getal van de energie-index bepaalt het energielabel. Omdat er meer gegevens worden verwerkt kan het energielabel dat past bij de energie-index hoger of lager zijn dan het energielabel naar aanleiding van het voorlopige energielabel.

Ook voor utiliteitsgebouwen geldt dat het verplicht is om een energielabel te hebben bij de overdracht. Dat geldt voor overheidsgebouwen, maar ook voor winkels, kantoren en bedrijfspanden. Zelfs medische gebouwen en horecapanden zijn labelplichtig.

Als u vragen heeft over het energielabel, of de mogelijkheden van ImmoCert in Boxmeer, neemt u dan vooral contact met ons op.
We staan u graag te woord.

ImmoCert registreerde onder meer energielabels in:

Hoogstraat, Boxmeer
Carmelietenstraat-West, Boxmeer
Jan Tooropstraat, Boxmeer
Groenling, Boxmeer
Sint Antonisweg,Boxmeer