ImmoCert organiseert opleidingen voor EPW en EPU in zowel de basismethode als de detailmethode. Dit doen we in samenwerking met BENGopleiding.nl 

Wij hebben gekozen voor een samenwerking met deze opleider omdat we vinden dat er niet alleen goed wordt gekeken naar de inhoud van de materie, maar ook is nagedacht over een optimale methode om de kennis over te dragen en informatie als naslagwerk beschikbaar te houden. Zelfs na het behalen van het diploma is er een mogelijkheid om in te loggen in het systeem om antwoord te krijgen op prangende vragen over de lesstof, bijvoorbeeld nadat er bij een gebouwopname twijfel is ontstaan over de interpretatie van de theorie.

Daarnaast biedt BENGopleiding.nl als enige opleider masterclasses en werkelijke opnames in echte gebouwen.  Een betere mix van middelen en mogelijkheden kunnen we ons niet voorstellen.

U wordt opgeleid door een ervaren vakdocent met meerdere jaren ervaring als EPA-adviseur en auditor. Door zijn brede ervaring en prettige presentatie is hij de aangewezen persoon om de theoretische stof te illustreren met voorbeelden uit de praktijk.

De opleidingen worden gehouden op diverse data en verschillende locaties in Nederland. Daarnaast worden er een aantal online sessies gehouden en heeft u een aantal maanden toegang tot de digitale leeromgeving.

Momenteel wordt in de opleiding wordt zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw behandeld. We onderzoeken nog of er mogelijkheden zijn om voor de woningbouw een verkorte opleiding te ontwikkelen.

Momenteel worden de volgende opleidingen geboden:

 • Bijscholing voor bestaande adviseurs (basismethode W & U):  € 775
 • Vakbekwaamheid voor nieuwe adviseurs (basismethode W & U): € 1.525
 • Aanvullende opleiding detailmethode (W & U) na opleiding basismethode: € 775

Middels onderstaand formulier kunt u uw interesse melden voor de opleiding(en).
U ontvangt naar aanleiding daarvan bericht over de concrete mogelijkheden, data en locaties.

  (Alle velden zijn verplicht)

  Naam

  Bedrijfsnaam

  Email

  Telefoon

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Aanmelding (meerdere opties mogelijk)