Voor de organisaties die uitsluitend werken met gebouwen in hun eigen portefeuille hebben wij een maatwerkoplossing voor het registreren van EP-berekeningen en hun energielabels.

Wij bieden de mogelijkheid om via ImmoCert vanuit eigen software de energielabels en EP-berekeningen te registrere.  Dit kan op verschillende niveaus, afhankelijk van de omvang van de portefeuille en het aantal (gediplomeerde) EP-adviseurs waarover u beschikt. 

 

Zelf energielabels maken en energie-indexen berekenen

Heeft u zelf voldoende gediplomeerde EP-Adviseurs in dienst?
Dan kunt u zelf de gebouwopnames doen en EP-berekeningen maken,.
Wij verzorgen dan de verplichte kwaliteitscontrole en registratie van de berekeningen en de uitgifte van de energielabels.

 

Gebouwopnames door ImmoCert

Als zelf niet over (voldoende) EP-gediplomeerde medewerkers beschikt, verzorgen onze adviseurs de opnames graag voor u. Op basis van de omvang van uw portefeuille maken we een prijsafspraak. Afhankelijk van het soort gebouwen selecteren wij één of meerdere deskundige adviseurs voor de opnames.

De opnames kunnen desgewenst incidenteel of per mutatie gepland worden. Meestal organiseren een rondgang langs meerdere complexen en verzorgen de registratie van de berekeningen en uitgifte van de labels voor alle gebouwen ineens.

 

Hybride certificering

Omdat u zelf over alle relevante gegevens van de gebouwen beschikt, beheert u in feite zelf de inhoud van de projectdossiers. Juist om deze reden spreken we graag van hybride certificering.  Door deze mate van zelfwerkzaamheid kunnen we uiterst scherpe tarieven bieden, waardoor we een gedegen alternatief kunnen bieden voor eigen proces-certicifering. 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meldt u zich vooral aan voor onze nieuwsbrief…